Minosites


Apricus vákuumcsöves kollektorok


A terméktanúsítvány kiállításának fő célja a fogyasztó biztosítása afelől, hogy jó minőségű terméket kap, amely nem csak jó teljesítményt nyújt, hanem biztonságos, és hosszú évekig megbízhatóan működik.

Több országban állami támogatást és egyéb ösztönzőket kapnak azok a fogyasztók, akik napelemet vagy nap- és hőenergia-hasznosító berendezéseket vásárolnak, ám a legtöbb esetben csak a szolárrendszerek rendelkeznek megfelelő tanúsítvánnyal az ilyen típusú támogatások elnyeréséhez.

Miért ajánl az állam támogatást? Azért, hogy arra ösztönözze az embereket, hogy vásároljanak szoláris berendezéseket, mivel azok olyan megújuló forrásból állítanak elő energiát, mint amilyen a Nap, ezáltal csökkentve a hagyományos, nem-megújuló energiaforrások használatát, mint például a gáz vagy az elektromos áram. Amellett, hogy a napenergia kiegészítő használatával pénzt lehet megtakarítani, a C02 és más, ártalmas gázkibocsátás csökkenéséhez is hozzájárulhatunk, így csökkentve a légszennyezés és a globális felmelegedés mértékét. ApricusTM AP Vákuumcsöves Napkollektor Tanúsítvány

Az ApricusTM AP vákuumcsöves napkollektort jó minőségű szolár- és termálinstallációkhoz használják - háztartásokban és nagy mennyiségű (ipari) víz felmelegítésére egyaránt. Az AP vákuumcsöves napkollektor modell rendelkezik mind a svájci SPF, mind pedig az amerikai SRCC minőségi és teljesítmény tanúsítványával.

Az AP vákuumcsöves napkollektor SPF mérési eredményein alapuló teljesítménygörbéje az alábbi grafikonon látható.
Mérési eredmények / Tanúsítványok

Kattintson a dokumentumra!

Australian Standard Report
SPF Quality Report
SPF Performance Report
SRCC Certificate AP-10
SRCC Certificate AP-20
SRCC Certificate AP-30
Kollektor bizonyítvány (AP 10)
Kollektor bizonyítvány (AP 20)
Kollektor bizonyítvány (AP 30)
SPF Minőségi Tanúsítvány
SPF Teljesítmény TanúsítványSuperline síkkollektorok:


Universität Stuttgart

Institut für Thermodynamik
und Wärmetechnik


ITW tanúsítvány

 

PageRank


 

PageRank Kereső optimalizálás