Rólunk


     A Czibulya és Társa Gyártó és kereskedő Bt. 1993 -ban alakult, Balassagyarmati székhellyel. A szódavíz gyártás és palackozás mellett egyre inkább a megújulóenergiás rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Ennek eredményeképp 2007 februárjában partneri szerződést kötöttünk a budapesti Kardos Labor Elektronik KFT-vel, akik szoláris rendszerek, hőszivattyúk, és ehhez tartozó épületgépészeti elemek importjával, forgalmazásával és telepítésével foglalkoznak. Telephelyünkünk megtekinthető egy használati melegvíz(HMV) előállítására alkalmas 20 csöves Apricus vákumcsöves napkollektorral működő rendszer.

     Cégünk több mint 10 éves, a kereskedelemben szerzett tapasztalatira alapozva és felismerve a megújuló energiaforrások létjogosultságát, kezdtünk el foglalkozni beható mélységgel e viszonylag új tevékenységgel. A partneri szerződés keretein belül forgalmazunk használati melegvíz ellátására alkalmas vákumcsöves napkollektorokat, fűtés kiváltásra alkalmas hőszivattyúkat és ezekhez tartozó gépészeti elemeket.

     A megújuló energiák létjogosultságát a foszilis energiahordozók véges készlete, magas ára, és az alkalmazásukkal megtakarított széndioxid kibocsájtás szükségessége hozza.

     Célunk elterjeszteni az emberek gondolkodásában a megújuló energiák hasznosításával kapcsolatos irányelveket. Ösztönözni a lakosságot az „ingyen energia” használatára. Egyre megfizethetőbb azon eszközök, berendezések árai melyekkel a nap és a föld energiáját használva házunk, lakásunk fűtési, és melegvízszükségletét elő lehet állítani. Ehhez elősorban energiatudatos épülettervezés és gondolkodás kell.

 

PageRank


 

PageRank Kereső optimalizálás